Språk: Svenska
Språk:
Valuta:

 

Säkerhet

 

För bagsandfashion.com är säkerheten en viktig del i vår filosofi. Det ska alltid vara säkert att handla hos oss. Därför samarbetar vi med Sveriges mest pålitliga företag som erbjuder säkra betalningslösningar för e-handel. 3D Secure är den senaste framtagna tekniken för att verifiera dig som konsument när du betalar med ditt kort på Internet.

Både VISA och även MasterCard använder sig av tekniken som standard i sina betalnings-transaktioner via Internet. För dig innebär tekniken att när du använder ditt kort som betalningsalternativ på Internet, är det upp till din kortutgivare eller din bank att identifiera dig. Identifikationen görs genom att du anger ditt personliga lösenord eller kod vid köptillfället. 

Kommunikationen krypteras för att sedan kontrolleras av kortföretaget via en speciell säkerhetsserver. Lösenord har du själv valt eller fått tilldelat av den bank som givit ut kortet.

Vilka fördelar får du som konsument?

Genom att använda en betaltjänst på Internet som erbjuder 3D Secure, får du möjligheten att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren, som i sin tur innebär mindre risk för att ditt kort används i bedrägligt syfte.

Lägg alltid märke till om VISA's varumärke samt MasterCard's finns med på siten när du handlar på nätet. Det måste alltid finnas ” Verified by VISA" och MasterCard's varumärke ”SecureCode”, som anger att korttransaktionen är verifierad med 3D Secure.