Språk: Svenska
Språk:
Valuta:


Om oss


BagsandFashion.com är en av Nordens största smyckes- och accessoarbutiker online. Vi ingår i EuroTrade Nordic Group och vi finns i Stockholms län. Vi erbjuder prisvärda handväskor, smycken och andra accessoarer av hög kvalitet till modemedvetna kvinnor, allt med inspiration från kända designers. Alla våra produkter väljs med mycket stor omsorg för att erbjuda dig en exklusiv look utan att det ska kosta dig en förmögenhet. Hos oss kommer du alltid att hitta de mest trendiga och prisvärda accessoarerna. Vi har även smycken för små prinsessor!

Vi tänker på din trygghet och vi vill att du alltid ska känna dig säker när du handlar hos oss. Därför samarbetar vi med de mest pålitliga säkerhets- och betalföretagen. Det är också viktigt för oss att du enkelt och bekvämt ska kunna handla hos BagsandFashion.com. Vi har därför utvecklat en kundvänlig webshop och vi erbjuder alla möjliga betalningsmöjligheter, även faktura med avbetalningsmöjlighet, något som underlättar för dig att handla säkert hos oss.

Utöver det lägger vi stor vikt vid blixtsnabba leveranser, beställer du en vardag före kl. 16:00 får du din beställning redan vardagen
därefter. Vi har också en enkel och kundvänlig returpolicy så att du som kund alltid ska vara nöjd
efter ditt köp. Om du har synpunkter
på våra produkter eller webbshoppen är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska bli en nöjd kund.

Bags and Fashion
EuroTrade Nordic
Hasselbacken 27
19438 Upplands Väsby

Tel: 08-590 880 22  

Växeln är öppen mellan 10:00 och 16:00

E-post: customerservice@bagsandfashion.com

Organisations nummer: 969635-6436
Innehar F-skattesedel